Седем дни над облаците и седем дни на плажа. Предлагаме ви незабравимо пътешествие в красотите на Шри Ланка и дълбоко потапяне в един от най-мощните методи за трансформация и осъзнаване – Ащанга йога. По пътя ще ви водят създателите на Ashtanga Yoga Shala, първото място в България, където Ащанга йога се преподава по традиционния, автентичен метод Майсор. Повече за учителите и метода може да намерите в Ashtanga Yoga Shala.

Първите шест нощувки ще прекараме в ритрийт център “Хантана Лингам”. Центърът се намира в най-живописната част на Канди, на 830 метра надморска височина в планината Хантама. Еко комплексът е сгушен сред чаени плантации на един от седемте върха на Хантана планина в атмосфера на пълно спокойствие и уединение. Ритрийт центърът разполага с всичките необходими удобства.

Няколкото дървени къщички на комплекса са с великолепно разположение, заобиколени от водопади, обширни чаени плантации, мистериозни джунгли, великолепни билки и подправки. Свежият и чист въздух на планината е наситен с аромати на лимонова трева и чай. Ще имаме възможност да направим поход в планината и да се полюбуваме на прекрасната автентична дива природа на Шри Ланка.

Най-близкото населено място до центъра е Канди – сърцето на Шри Ланка, градчето се намира точно в средата на острова, обградено от планини, което прави климата му изключително приятен и свеж. Канди се приема за столица на културата на Шри Ланка и е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство. Канди намира място и в така наречения „златен триъгълник“ на туристическите дестинации на Шри Ланка.

За да се постигне оптимален резултат в съчетание с задълбочените и интензивни йога практики са осигурени четири хранения на ден. Предлагаме холистичен подход към храненето. Храната е източник както на хранителни вещества, така и на вкусово, екстатично удоволствие. Вегетарианска, но в идеално балансирана с цел да се усвои всичко полезно. Пресни ястия с акцент върху сезонните плодове, зеленчуци и суперхрани, използващи местни подправки в различни комбинации – гастрономическо удоволствие и мека “умна” детоксикация за отлични спортни постижения и подобряване на качеството на живот. За преходите и разходките, които предстоят обядът ще бъде опакован – “Take away”.

Следващата седмица ще прекараме в един от най-екзотичните комплекси на крайбрежието на Шри Ланка. Наричат го “Рая в джунглата”. Четири супер луксозни вили сред джунглата над девствени плажове, само нa минути от най-добрите сърф и кайт спотове в Шри Ланка.

Дата: 28.02.2019 г. – 13.03.2019 г.

Начало на събитието: 16:00 ч.

Край на събитието: 17:30 ч.

Цена: 1300 евро на човек. Капарото е 500 евро.

Повече информация: ТУК или на тел.: Krassen Stoyanov – 0896 762 764; Cveta Kuncheva – 0885 188 977

Om Your Inbox