Партньорство & колаборации

За да сключите партньорство с нас, моля, пишете ни на e-mail: [email protected]

Let’s create inspiration together!

Партнираме си със съмишленици, с които споделяме едни и същи ценности, за да разпространим ентусиазъм и завладяващо вдъхновение с околните… вярваме и че неща се случват, когато великите умове се съберат заедно.

Потопете се в част от историите, които сме разказали за досегашните ни партньори:

7

A night in the trunk | Renault Arkana

Renault | Ауто Франс 3000

Партньорство за популяризирането на новия модел Renault Arkana с Ауто Франс 3000 – първият официален дилър на Рено Нисан България, предлагащ автомобили на марките Renault и Dacia.

Виж цялото партньорство >>

Renault Clio E-TECH Hybrid

Renault | Ауто Франс 3000

Партньорство за популяризирането на новия модел Renault Clio E-TECH Hybrid с Ауто Франс 3000 – първият официален дилър на Рено Нисан България, предлагащ автомобили на марките Renault и Dacia.

Виж цялото партньорство >>

Alpro

Alpro | High protein series

Партньорство за популяризирането на нови продукти на марката Alpro – европейска компания с Белгийски корени, която предлага на пазара негенетично модифицирани храни и напитки на растителна основа.

Виж цялото партньорство >>

Spirit of Eden 

Spirit of Eden | Mala beads

Партньорство, част от кампанията за популяризиране в Европа на немския бранд производител на аксесоари за медитация Spirit of Eden – Мала верижки от йоги за йоги – традиционно оплетени, автентични и от естествени материали.

Виж цялото партньорство >>

Klorane

Klorane | Laboratoires Pierre Fabre

Партньорство за популяризиране на новата серия продукти за коса с органична Водна мента на марката Klorane – пионер с над 50 години на пазара, оставил отпечатък в създаването на козметични продукти формулирани с растителни съставки & Laboratoires Pierre Fabre – френска мултинационална фармацевтична и козметична компания с над 130 години опит на пазара.

Виж цялото партньорство >>