Радостни сме да споделим с вас, че YogaHouse ще присъства на Планинско велосъстезание и маратон “Спици и бодли”. Ще се радваме да ви видим на постелките на 11 и 12 май 2019 г., в гр. Казанлък, където Стеляна Луизова (SantoshaStel) ще проведе 4 Yin йога класа – 2 вечерни и 2 сутрешни. Практиките са част от програмата Om Your Day на YogaHouse.

Om Your Day е програма, която е създадена специлно, за да ви помогне да подхраните ума и тялото си. По този начин ще се чувствате по-фокусирани, креативни и спокойни.

Специално за „Спици и бодли“ подготвихме два типа Yin йога практики, които да ви помогнат да събудите тялото си, за да можете да се насладите на преживяванията през двата дни, както и да се отпуснете на техния финал.

ПРОГРАМА:

Търсете в програмата на събитието, кога ще се проведат класовете ни Om Your Morning & Om Your Night, за да се насладите на страхотни ресторативни практики.

Om Your Morning
Тези 60-минутни Yin йога практики ще ви помогнат да въведете мускулите и ставите си в готовност за напрегнатата надпревара или просто да се усмихнете на новия ден.

Om Your Night

Тези 60-минутни Yin класове ще ви преведат през поредица от терапевтични пози, които ще освободят физическо напрежение, ще успокоят тялото и ума ви.

ПРЕПОДАВАТЕЛ:
Стеляна Луизова (SantoshaStel) е сертифициран Yin йога преподавател, основател на YogaHouse и йога инфлуенсър.

Нейната 9 годишна йога практика я води до разработването на стила, който в момента преподава – силова и игрива Виняса, която се фокусира върху осъзнаването на ума и тялото, колко надълбоко може да навлезем в дадена асана и как правилно да подредим тялото при изпълнение на позите.

По време на фестивала, Стеляна ще ви потопи в една релаксираща Yin йога практика, която ще ви тонизира, но и ще ви позволи да се отдадете на пълна релаксация.

КОГА: 11 и 12 май 2019 г.

КЪДЕ: гр. Казанлък

РЕГИСТРАЦИЯ: ТУК

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: ТУК

Очакваме те!

Om Your Inbox