Falling Open Together е стъпка напред по пътя към осъзнаването и отварянето ни за недуалната истина, освобождаване на естественото, животворно, обичащо съзнание, което тече през нас. Когато живеем широко отворени, нашият опит става дълбоко богат и интимен. Можем да усетим пълната енергия на живота, движеща се през нас. Намираме се напълно достъпни за всичко, което се случва, ръководено от естествена любов и мъдрост, която възниква без усилие и надхвърля всяко от нашите убеждения или мнения. Тази среща – преживяване разкрива радикална алтернатива за всички самоунищожителни начини, по които сме се научили да се справяме. Това е покана да свалим тежестта и да се опитаме да разтоварим живота си от това, което са ни вменили, че трябва да бъде, а вместо това да получим пълния подарък, който е тук за нас, чакащ да бъде приет. Доверието и отварянето към живота в крайна сметка е точно толкова просто, колкото звучи.

Адам Чаксфийлд гостува за трети път в България, благодарение на хора, които са се докоснали до неговото знание и опитност. Адам притежава изключителна дарба за изцеление чрез отваряне на съзнанието, сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Центриран в сърцето, директен и внимателен, той предлага пряк път към истината за нашата природа и дълбоко осъзнаване на чистия АЗ.

С фино присъствие и дълбоко познание, Адам изгражда меко, отворено и защитено пространство за своите практики. Чрез медитативни техники ще ни потопи в съзнанието отвъд решетките на илюзорното възприятие. По лек, разбираем и напълно ненасилствен начин ще преживеем отварянето на собственото си сърце и ум и преминаването на потока на естественото и животворно съзнание. Когато преодолеем съпротивителните сили вътре в нас, можем да се насладим на естественото състояние на изобилие, радост, мъдрост и любов, които стоят подтиснати в страх, скованост и очаквания.
Заповядайте да съпреживеем заедно осъзнаването на чистия Аз и истинската ни природа, към които Адам ще ни насочи с любов, разбиране и лекота.

***Срещата ще се проведе на английски, с превод на български.

Кой е Адам Чаксфийлд?
Адам е доктор, основател на Центъра за недуална осъзнатост в САЩ. Създател е на обучителните програми „Falling Open“ и „WE Relating”. Роден е в Англия, понастоящем живее в Сан Франциско. Има дългогодишен опит като университетски преподавател. На 33 годишна възраст се посвещава на духовните си търсения. През 2010 г., с помощта и подкрепата на Питър Фенър, Адам започва да води индивидуални и групови семинари в Северна Америка и Европа, лични и онлайн консултации. Работата на Адам е силно повлияна от Джейни Занди. Днес, благодарение на Патриша Албер и нейният проект Evolutionary Collective, Адам е основно фокусиран върху изследване на парадигмата „човек-съзнание“.
„Ние сме поканени да получим най-добрия подарък,
за който няма заместител,
безкрайно повече от всичките ни мечти и фантазии.
Приемаме този подарък като просто се отпуснем и отворим за новото.
Когато сърцето и умът са отворени
ние се намираме интимно присъстващи
и напълно достъпни за това, което е тук.
Нашата борба с реалността се разтваря в хармония.“ споделя Адам Чаксфийлд.

Дата: 21.04.2019 г.

Начален час: 18:00 ч.

Краен час: 20:30 ч.

Локация: Сантоша Йога Център, ул. “Георги Бенковски” 11, София, България

Цена: Дарение

Регистрация: ТУК

Повече информация: ТУК

Om Your Inbox