Описание: Новогодишен ритуал за сбъдване на мечти или пътешествие по дървото на чакрите ♥

В първия месец на новата година, точно след като приветствахме настъпването й и преди още да сме се потопили напълно в делниците й, когато настроението продължава да е празнично и сърцата ни са изпълнени с надежда за прекрасна и изобилна година, ще изпълним за трети и последен път вълшебната практика за изпълнение на желания.

Вярвате ли, че мечтите се сбъдват?
Дълбоко в себе си вие не вярвате, а ЗНАЕТЕ, защото всеки от нас, поне веднъж в живота си, е успявал да привлече желаното и да го осъществи.

Спомнете си приказките за вълшебства и герои, които с помощта на вълшебната си пръчка осъществяват своите желания. Приказки… ще кажете вие, но във всяка приказка е закодирана съвсем истинска тайна, която сега ще споделим с вас:

Всеки от нас притежава магична пръчка. Дадена ни е по рождение, но обикновено не я наричаме вълшебна пръчка, а гръбначен стълб! И по неговото протежение е разположен пътят на проявление – вълшебният начин за сбъдване на нашите копнежи.

Повярвайте в собствените си възможности да творите чудеса, подарете си този вълшебен новогодишен ритуал за сбъдване на мечти и манифестирайте една щастлива, радостна и изобилна 2019 година. Потопете се в магичния свят на своето подсъзнание и се върнете с най-красивия новогодишен подарък – истинското и неподправено желание на сърцето.

Програма:
– Йога практика за баланс на чакрите и посяване на намерение

Четири силни енергийни техники за манифестиране и сбъдване на желаното:
~ Релаксиране и отпускане на тялото и съзнанието
~ Отговор от интуицията
~ Енергийно чистене на блокажи и страхове
~ Синхроничност

– Изработка на карта на съкровището, креативна визуализация и концентрация върху мечтата ни (защото без карта няма съкровище ;))

– Малки енергийни трикове за активация на картата.

Защо ритуалите работят и защо дори известни личности като Опра Уинфри, Марта Стюарт, Луиз Хейл, Джак Канфийлд и много други признават, че използват метода карта на съкровището, за да осъществяват целите си:
– Творческата визуализация и изработката на карта запечатват мечтата в подсъзнанието ни и му задават програма за изпълнение.
– Енергията в групата винаги е по-силна, защото сме заедно.
– Вдигаме енергията си – вдигаме и вибрацията си, а вибрациите са тези, които привличат чудесата в живота ни.
– Събуждаме творческата си енергия – буквално можем да я усетим между ръцете си (ще видите!) и я насочваме концентрирано и целенасочено за дадена цел.

Дата: 05.01.2019 г.

Начало на събитието: 19:00 ч.

Край на събитието: 20:40 ч.

Организатори: Yoga Vibe Center

Локация: гр. София, ул. “Аспарух” 23

Цена: 15 лв. (Приемат се карти Мултиспорт)

Регистрация: ТУК

Повече информация: ТУК

Om Your Inbox