В момента човечеството и планетата минават през един изключителен  период – прехода от мъжка енергия, доминирана от рационалния, логически ум – към женската, ръководена от интуицията.

Нови, различни от познатите ни досега, енергии започнаха да се проявяват на Земята, и за да преминем гладко през този период, е важно да се синхронизираме все по-добре с тях! Новото познание за тези трансцедентални времена се излъчва от Южна Америка.

Водещият Даниел Гаглиардо, духовен “инструктор” на Новото познание, предлага своята Космогония като инструмент за пробуждане на човешкото съзнание. В тези срещи на учение и интроспекция, ще задълбочите знанията си за извънземни и междуземни цивилизации, както и всичко, свързано с трансенденцията на Кармичния закон, деактивиране на чакрите, пробуждане на нова енергийна верига, имплантиране на нов генетичен код, извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата, пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие и още много въпроси, необходими за преодоляване на трудностите и изпитанията, които животът ни предлага.

В различни страни и континенти, Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата същност, намираща се дълбоко във всеки.

Събитието ще се проведе в център “Ведика”, с. Ковачевица, където чистата енергия и непосредстен досег с планината ще подпомогнат проясняването и разширяването на съзнанието, необходими за възприемане на новите енергии.

Дата: 12.06.2019 г. – 15.06.2019 г.

Организатор: Дивали

Локация: Ведика – център за йога и духовни практики, с. Ковачевица, България

Цена: BGN 295

Регистрация: ТУК

Повече информация: ТУК

 

Om Your Inbox