Предстоящите събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация вижте тук:

Тук ще откриете информация за минали събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация:

Om Your Day – Yin Yoga & Vinyasa Flows

Радостни сме да споделим с вас, че YogaHouse ще присъства на Планинско велосъстезание и маратон “Спици и бодли”. Ще се радваме да ви видим на постелките на 11 и 12 май 2019 г., в гр. Казанлък, където Стеляна Луизова (SantoshaStel) ще проведе 4 Yin йога класа – 2 вечерни и 2 сутрешни. Практиките са част от програмата Om Your Day на YogaHouse – програма, създадена специлно, за да ви помогне да подхраните ума и тялото си. По този начин ще се чувствате по-фокусирани, креативни и спокойни.

Прочети повече

Обучение за инструктори по йога на смеха

Движението за йога на смеха достигна над 100 държави. Вече 9 години България е част от този пъстър свят на веселие и радост.

Прочети повече

Сетивен йога уикенд на яз. Въча

Предстоят ни три дни за дълбока релаксация, съзерцание и освобождаване на творческата ни енергия чрез йога практики, масажи, каране на лодки из язовира, звукови медитации, вълшебно горско пътуване и специална сетивна вечеря със затворени очи.

Прочети повече

Йогомания 16: Морско настроение

ЙОГОМАНИЯ 16: Морско настроение – 
истинска йога сред чистата природа на олимпийската ривиера, там, където вълните на Егейско море срещат боровата свежест на божествения Олимп, една невероятна комбинация.

Прочети повече

Йога уикенд с Юнити Студио в Карабунар

Един красив и вдъхновяващ йога уикенд.

Прочети повече

Новите енергии и промените на Земята

Нови, различни от познатите ни досега, енергии започнаха да се проявяват на Земята, и за да преминем гладко през този период, е важно да се синхронизираме все по-добре с тях.

Прочети повече

Национален летен морски йога лагер в Приморско

Йога не е само физическа практика.

Прочети повече

Йогомания 17: Йога, лято, море и девствена природа

Една традиционната Лятна ЙОГОМАНИЯ този път в СОК – Камчия, живописно разположен сред лонгоза в природния резерват „Камчия“ на българското Черноморие. 

Прочети повече

Национален планински йога лагер в Боровец

“Мистика и реалност – кармични връзки” – темата е необичайна за западния свят, както и за нашата култура, тъй като засяга възгледите на изтока за понятието – карма.

Прочети повече

Алхимия на страха – практика и медитация

На заниманието ще научим повече за разновидностите на страха, за местообиталището на тази емоция в тялото ни. С оглед на сприятеляването ни със страха и овладяването му, ще практикуваме интересни техники от Емоционалната интелигентност и Меридианната терапия, ще си направим групова меридианна сесия и медитация.

Прочети повече

Йога уикенд „Свещена жена“

По време на този уикенд ще практикуваме нежност и любов към себе си. Ще празнуваме своята женственост, чрез танц и медитация. 

Прочети повече

Уикенд семинар с Манджу Патабхи Джойс

Манджу Джойс е най-големият син на Шри К. Патабхи Джойс, признат в световен мащаб като най-авторитетен в Ащанга Йога. Манджу е роден на 16 ноември 1944 г. 

Прочети повече

Подари си любов

“Подари си любов” е комбинация от практики, които ще разтворят сърцата и сетивата ни, за да станем пак онези вярващи същества, които всъщност сме.

Прочети повече

Терапевтична йога за болки в гърба

Терапевтична йога е ефективна практика за тези, които се възстановяват или живеят с болки, скованост или травми в гърба, раменния пояс и врата.

Прочети повече

Три уъркшопа с Адам Хъслър

Адам Хъслър ще има три уъркшопа, които ще ви помогнат да разберете по-добре движението на гръбнака, на асаните и как да работим за по-осъзнато присъствие.

Прочети повече

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Предстоящите събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация вижте тук:

Om Your Feed