Предстоящите събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация вижте тук:

Тук ще откриете информация за минали събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация:

Астро & Йога уикенд

В сърцето на Балкана, в уютна домашна атмосфера, ще обгрижим тялото и съзнанието си чрез йога, и ще опознаваме себе си чрез астрологията.

Прочети повече

Новогодишен ритуал за сбъдване на мечти с Венета

Повярвайте в собствените си възможности да творите чудеса, подарете си този вълшебен новогодишен ритуал за сбъдване на мечти.

Прочети повече

Йога ваканция в Тайланд

Една йога ваканция на о. Пукет, за 8 дни, изпълнени с красота и спокойствие, в които съзнателно да изчистим мислите и речта си.

Прочети повече

Йога уъркшопи – Inner compass

Асани, мантри, мудри, медитации и творчески процеси ще позволят на смисловите значения, които даваме на събитията, да изградят представи, които да въздействат върху външната реалност.

Прочети повече

Коледни йога вълшебства с Вио и Весела

Специален клас, включващ нежен и бавен виняса флоу, Ин йога, релаксация с пеещи купи и етерични масла. Ще се потопим в света на сетивата и усещанията.

Прочети повече

Ин йога на свещи с Ирена Русева

Ин йога е стил в йога, който, като че ли е създаден за напрегнатия съвременен човек. Нежна и вглъбяваща практика, която ни връща обратно към спокойствието.

Прочети повече

Пранаяма Уъркшоп – Дишане за здраве и дълъг живот

Практикуващите йога през вековете са открили, че чрез пранаяма ние можем да осъществим достъп до тази енергия и да използваме нейната сила.

Прочети повече

Гонг Медитация и звукотерапия

Лечебните и пречистващи звуци на тибетските и кристалните купи ще пречистят, заредят и хармонизират седемте основни енергийни центъра в тялото ви.

Прочети повече

СКИ и ЙОГА ЛАГЕР в Пампорово

Теми: Сугестия и автосугестия – теория за невидимиите способности на подсъзнанието; Йога психология – активен психологичен тренинг за силата на мисълта.

Прочети повече

Курс по Тай масаж

Тай масажът е вид духовна практика. Тайландският масаж произлиза директно от йога, аюрведа и тантра, но е облечен във формата на будизма.

Прочети повече

3 дневен РИТРИЙТ по Тантра Масаж в Планината в Априлци

Тантра масажа е интересна комбинация, която включва древен аюрведичен лечебен масаж гарниран с идеята на Тантра за работа с енергията в човешкото тяло.

Прочети повече

Мечтай мащабно

Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение. Тя изисква от нас да изминем път и обикновено този път ни връща обратно към себе си

Прочети повече

Да препускаш с Шакти

Тази практика е за абсолютно всяка жена, която би искала да прояви своята женственост и магнетичност от вътре навън. Ще активираме тези сили в нас.

Прочети повече

Съживи тялото си – Терапевтична йога за гърба, врата, раменете и кръста

Усещаш, че гърбът, вратът, кръстът и раменете са проблемна зона и често имаш болки там? Аз също! Затова балансирам асиметрията на двете половини.

Прочети повече

Ин йога – в градината на сърцето

В този час ще дарим на сърцето си покой, а на мозъка си – най-омайващият аромат на роза. Сърцето ще се отвори, а мозъкът ще притихне.

Прочети повече

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Предстоящите събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация вижте тук:

Om Your Feed