Предстоящите събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация вижте тук:

Тук ще откриете информация за минали събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация:

Ин йога и Гонг баня

Ин йога и Гонг баня – тази двучасова практика е комбинация от различни техники за релаксация, с цел успокояване на ума и настройването му на по-финни вълни.

Прочети повече

Sri Lanka Yoga And Surf Adventure

Предлагаме ви незабравимо пътешествие в красотите на Шри Ланка и дълбоко потапяне в един от най-мощните методи за трансформация и осъзнаване – Ащанга йога.

Прочети повече

Въведение в Айенгар йога с Екатерина Минкова

Айенгар йога е стил, който води началото си от хатха йога, обогатена с много детайлна и прецизна работа в асаните, както и в изпълнението на пранаямите.

Прочети повече

Mindful Movements and Slow Cooking

Kогато пристъпваме към живота осъзнато, всяко едно действие се превръща в медитация. Чрез движението отваряме възприятията за това да почувстваме нещо ново.

Прочети повече

Ин Йога Заземяване

Ин йога Заземяване е практика, която се грижи за балансирането на елемента земя във физичното ни и енергийно тяло, което ще ни направи по-свързани с живота.

Прочети повече

ЙОГА с АСИСТИРАНЕ

Йога и асистиране е практика по двойки. Характерното за този вид йога е, че се изпълнява от двама души, а целта на партньорите е да си помагат с асаните.

Прочети повече

Аналитична гимнастика за гърба за начинаещи

Йога терапия и Аналитична гимнастика – тази практика представлява специализиран йога клас, насочен към хора, които имат нужда от адаптирана йога програма.

Прочети повече

Pop Up Meditation: Balance

Водещ и гост ще е Яна Янева, която ще ни покаже как медитацията ѝ помага да намери баланс във време на промяна, било то сезонна или в живота.

Прочети повече

Пътят към сърцето с Адам Чаксфийлд

Адам Чаксфийлд притежава изключителна дарба за изцеление чрез отваряне на съзнанието, сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието.

Прочети повече

Йога ваканция в Бали – “Пътешествие към себепознание”

За такива йога ваканция няма конкретна причина, а само вътрешен порив, който ни подтиква да направим нещо различно за себе си и да се откъснем от рутината.

Прочети повече

Женски работи – меридианна терапия

Меридианни техники; Специално подбрани йога асани; Подбрани дихателни практики; Рeлаксации; Групова терапевтична сесия ще ни направят по спойки жени.

Прочети повече

Как да медитираме – мини семинар с Ирена Попова

Семинарът ще ви запознае с техника за медитация, която се основава на дихателни практики (пранаяма и крия), мантра и санкалпа (залагане на намерение).

Прочети повече

Практика за добър сън

Предлагаме на вниманието ви специално разработена практика за проблеми със съня, за да имате спокоен, дълбок и добър сън.

Прочети повече

Йога нидра и дълбока релаксация

Йога нидра буквално означава „йогийски сън“ и е техника за почивка и връзка с подсъзнанието.

Прочети повече

Йога и медитация ритрийт във Филипините

На ритрийта във Филипините ще посрещаме и изпращаме деня с йога и медитация, ще свързваме в едно външната красота с тази, която носим в себе си!

Прочети повече

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Предстоящите събития, курсове, обучения и ритрийти на тема йога и медитация вижте тук:

Om Your Feed