Ще можем да се потопим дълбоко в тайнството на Тай масажа. По време на тези 10 интензивни дни ще можем да отделим време за йога, медитация и много практика на тай масаж. Ще покрием всички основни похвати. Ще работим с тялото по гръб, по корем и от странична позиция.

Тайландският (Тай) масаж произлиза директно от йога, аюрведа и тантра, но е облечен във формата на будизма. Още от самото си зараждане Тай масажът е вид духовна практика, която хората споделят с цел да се развиват духовно и в същото време да си помагат здравословно. Изхождайки от духовните принципи, на болестите се гледа като на вид енергиен дисбаланс и терапията е насочена основно към възстановяване на този баланс. Самата енергия се движи по енергийни канали, които макар и да не са физически, е възможно да бъдат достигнати и повлияни чрез натиск по елегантен и прецизен начин.

Тай масажът не е възможно да се опише просто като механична терапевтична практика. Той е форма на активна медитация и практическо приложение на принципите на будизма. Тай масажът ни учи как да даваме, но и как да получаваме. Това е форма на общуване отвъд разума и думите. Тай масажът е докосване от сърцето.

Дата: 27.04.2019 г. – 06.05.2019 г.

Начало на събитието: 11:00 ч.

Край на събитието: 16:00 ч.

Водещ: Мокша – сертифициран юмейхо терапевт, 3-та степен, специалист по Остео тай и квалифициран на международно ниво преподавател по Тай масаж.  Той активно развива неконвенционалната рехабилитация в България. Има магистърска степен по Медицинска Рехабилитация към МУ София.

Moкша се среща с йога преди повече от 15 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

Локация: Тринити Ритрийт Център, град Априлци, кв. Ново село, ул. Малина

Цена: 880 лв
Цената включва 9 нощувки със закуски, обяд и вечери, целия семинар и сертификат за завършени 50 часа обучение, учебник, видео демо.
Цена за студенти със специалност Кинезитерапия, Рехабилитация, Ерготерапия, независимо от университета и курса, както и от датата на записване – 750 лв.

Регистрация: ТУК

Повече информация: ТУК

Om Your Inbox