Описание: Специален клас, включващ нежен и бавен виняса флоу, Ин йога, релаксация с пеещи купи и етерични масла.

Дойде времето на топлия шоколад и джинджифилови меденки, на ярките светлини и смелите желания. И тъй като ние сме убедени, че празниците започват в сърцата ни, а чудесата се случват, когато повярваме в тях, сме ви подготвили един специален клас, пълен с коледни йога вълшебства!

Това е нашето официално напомняне да подарите нещо и на себе за Коледа.

В навечерието на най-светлия празник ще се потопим в света на сетивата и усещанията и ще се погрижим за себе си, съчетавайки няколко взаимно допълващи се практики – бавен виняса флоу, ин йога и звукова медитация с тибетски купи и етерични масла.

Ще запалим вътрешия си огън и ще отворим сърцата си с нежна виняса флоу практика, която ще даде възможност да укрепнем мускулите, движейки се съзнателно и в синхрон с дъха. След това плавно ще стимулираме енергийния поток, съединителната тъкан и детоксикацията с последователност от ин пози. За финал ще завършим със звукова терапия с тибетски купи, които ще задвижат механизмите за дълбока релаксация и медитация. Като допълнение сме подготвили малка изненада, включваща етерични масла, които ще ни помогнат да се потопим в света на ароматите и сетивата.

Програма:

  • 2 часа вълшебства под ароматите на етерични масла:
  • 50 мин Плавна виняса флоу практика, водена от Вио
  • 40 мин. Ин йога под напътствията на Весела
  • 30 мин звукова медитация с тибетски купи с Веси и асистенция с етерични масла от Вио

Дата: 23.12.2018 г.

Начало на събитието: 19:00 ч.

Край на събитието: 21:00 ч.

Организатори: Yoga Vibe South

Локация: гр. София, ж.к. Гоце Делчев 51 Е

Цена: 25 лв.

Регистрация: ТУК

Повече информация: ТУК

Om Your Inbox