Om Your Day

Om Your Day

Om Your Day е програма, която ще ви позволи да подхраните ума и тялото си. По този начин ще се чувствате по-фокусирани, креативни и спокойни.

Програмата се състои от 3 модула:

DIVE   |   AWAKE   |   MELT 

Тези 3 модула, всеки от които се състои от физическа и ментална част, ще добавят спокойствие и яснота към вашия натоварен ден, ще ви помогнат да се отърсите от изминалата седмица и да се подготвите за следващата.

Цялостната програма работи на 2 нива – ментална и физическа, в 3 посоки – отпочиване, зареждане, фокусиране. Трите модула са създадени, за да заредят тялото и съзнанието ви с яснота, спокойствие и креативност.

Тези практики ще ви помогнат да изчистите ума и тялото си от това, което ги блокира, да увеличите производителността, да съберете мислите си, да стимулирате творчеството и новите идеи. Всяка медитация и практика се фокусират върху различна тема, така че можете да вземете това, което ви е нужно за деня или седмицата, която предстои.

 

КАКВО ЩЕ ПРЕЖИВЕЕТЕ?

Om Your Day е цялостна програма, която се състои от 3 модула, които могат да бъда практикувани заедно в програма от 3 практики или самостоятелно. Всеки от модулите е с продължителност от 1 час.

Модул I: DIVE

Този модул ще ви помогне да се отпуснете от натрупаното през изминалите дни напрежение. Програмата ще ви отпусне чрез ресторативна йога практика и успокояваща медитация. Ще ви помогнем да забавите скоростта, да се отпуснете и да се потопите в дълбоко отпускаща практика. Ще потънем бавно в тялото, ще освободим областите, в които има напрежение, ще успокоим и ще центрираме ума, докато слизаме в бездната на чистото блаженство. Това е перфектната практика, с която да се отпуснете.

Модул II: AWAKE

Събудете стабилността и баланса си чрез тази йога практика. Този Виняса клас се фокусира върху по-бавни движения и преходи, за да разкрие областите на дисбаланс в тялото ви. Ще изградите сила, стабилност и осъзнатост, като забавите и се движите чрез едни от най-познатите в йога пози. Затворете очи и се обърнете навътре, за да създадете пространство и мир, но и да пробудите тялото и ума си. След Виняса практиката ще се обърнем към себе си с медитативна практика, която стимулира креативността.

Модул III: MELT

Балансирайте енергията си с тази дълбоко възстановителна Yin практика. Този клас внимателно ще разтегне съединителната тъкан и ще стимулира меридианите да освободят напрежението в бедрата и прасците. Тази практика ще ви изпълни с енергия и ще ви накара да се чувствате отворени и свободни. След нея ще се отдадем на медитация, която ще стимулира фокуса и производителността ни.

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТАЗИ ПРОГРАМА?

🙏 Програмата е подходяща за всички – от тези, които практикуват редовно до тези, които тепътва започват своя йога път, или тези, които просто искат да разберат за какво е цялата тази „врява“ около йога.

🙏 Програмата е много подходяща за хора с натоварено ежедневие и високи нива на стрес.

🙏 Програмата е подходяща за хора, които искат да стимулират креативността и продуктивността си.

 

ТЕЗИ 3 ТИПА ПРАКТИКИ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА:

🙏 Увеличите производителността и креативността си;

🙏 Да се фокусирате;

🙏 Да успокоите ума си и да освободете стреса;

 

ВРЕМЕТРАЕНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ:

🙏 Всеки модул е с продължителност 1 час;

🙏 Модулите могат да бъдат проведени както самостоятелно, така и в пакет;

🙏 Провеждане във вашия офис или на избрано място;

 

За повече информация:

E-mail: hello@yogahouse.eu

Om Your Inbox